IBC SOLAR

IBC SOLAR

IBC Solar je tvrtka specijalizirana za distribuciju opreme za izgradnju fotonaponskih sustava. Tvrtka, osnovana 1982. godine, vodeći je distributer opreme u Njemačkoj te u svom asortimanu nudi opremu renomiranih svjetskih proizvođača vrhunske kvalitete.
SMA

SMA

SMA Solar Technology AG je njemački proizvođač i globalni lider u razvoju, proizvodnji i prodaji izmjenjivača. Osnovan je 1981., sa sjedištem u Niestetal, Hesse, Njemačka.
NIKA KONSTRUKCIJE

NIKA KONSTRUKCIJE

Tvrtka Nika konstrukcije d.o.o. prisutna je na svjetskom tržištu od 1986. godine. Oni nude inovativna konstruktivna rješenja za montažu sunčanih elektrana, a o kvaliteti njihovih proizvoda govori i činjenica da su prisutni na svim kontinentima i za sve proizvode posjeduju relevantne certifikate kvalitete.
ZUMBOTEL

ZUMBOTEL

Poduzeće Zumtobel s korijenima u Vorarlbergu ponuđač je cjelovitih rješenja za profesionalnu unutarnju i vanjsku rasvjetu zgrada. Kao vodeći inovator, Zumtobel nudi širok spektar kvalitetnih svjetiljaka i sustava za upravljanje rasvjetom za različita područja primjene u profesionalnoj rasvjeti zgrada.
ELEKTROINSTALATERI
ELEKTROINSTALATERI
Osnovna djelatnost društva Elektroinstalateri d.o.o. je izvođenje jednostavnih i kompleksnih elektro radova u graditeljstvu, razrada i rješenje projektnih zadataka, izrada razvodnih uređaja te izvedba instalacija za obnovljive izvore energije.
HERMI

HERMI

Poduzeće Hermi d. o. o. u svom asortimanu nudi vrhunski kvalitetne proizvode za kompletnu, unutarnju i vanjsku zaštitu od posljedica udara munje i prenapona. S Dugoročnom i usmjerenom vizijom, poduzeće strateški razvija inovativnu ponudu koju odlikuje velika prilagodljivost i svestrana upotrebljivost produkata.
MINISTARSTVO PODUZETNIŠTVA I OBRTA
MINISTARSTVO PODUZETNIŠTVA I OBRTA
U programu poticanja poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls 2013.“, Solektri d. o. o. dodijeljena su bespovratna sredstva Ministarstva poduzetništva i obrta.
FOND ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST
FOND ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST
Projekt izgradnje sunčane elektrane Solektra VIII za proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora energije sufinanciran sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, po programu sufinanciranja projekata obnovljivih izvora energije (EnU-9/2015).

HBOR – Hrvatska banka za obnovu i razvitak

Putem financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.”, Solektra d. o. o. primila je sufinancirani kredit za projekt “Proširenje poslovnih prostora”

HAMAG-BICRO

Putem programa COVID – 19 Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, koji se financira iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj u skladu sa Operativnim programom konkurentnost i kohezija (OPKK) 2014.-2020. namijenjenog subjektima malog gospodarstva, Solektra d. o. o. primila je zajam za obrtna sredstva uz poticajnu kamatnu stopu.